Elisa

Ochii tai mari si calzi sunt primul lucru care imi vine in minte atunci cand ma gandesc la tine. Desigur, nu pot sa uit rasul tau incredibil, desi erai bolnava, in momentul in care ai aflat ca, inarmata cu un buchet de flori, revista de moda si pachet gigant de servetele umede, eram la usa salonului cu numarul 526, doar ca gresisem spitalul. Cafeaua bauta cu tine are alt gust, are gust de povesti nemuritoare, de zambete furate baiatului care ti-o serveste, de dorinte mari, de copil nevinovat cu planuri multe de viitor. De aceea, nu intru niciodata singura la KFC. Datorita tie imi amintesc cu placere de liceu, de pauzele in care ma urcam pe banca ta si nu te lasam sa-ti scrii temele si problemele la matematica (pe care nu le rezolvai acasa ?!), de lucrarile la care copiam de la tine si luam mereu nota mai mare ca tine, de drumurile inapoi spre casa, cand te tineam in frig o jumatate de ora de vorba, si mureai de foame.

Nu am inteles niciodata de ce nu ma lasi sa te fotografiez, dar cumva, sufletul meu te-a imortalizat, nu iti da drumul vreodata, nu te uita vreodata, nu-si poate relua activitatea zilnica fara sa te simta aproape, chiar si virtual. Da, probabil de aceea nu am nevoie de fotografii cu tine- te port mereu cu mine, tu esti o parte din mine. Nu esti cea mai buna prietena a mea, esti mana mea dreapta, piciorul meu stang (cu cel drept mereu ma lovesc de coltul patului), ochiul meu stang (cel drept, adesea, ma bate), unghia degetului aratator (pentru ca e cea mai frumoasa). Esti parte din zambetul meu, din parfumul meu, din felul meu de a fi. Esti mai mult decat un suflet pereche.

Si, cumva, in semn de multumire, ti-am scris aici un “te iubesc” mai lung decat toate pe care ti le-am spus pana acum, ca sa nu uiti nici tu de mine, ca sa recitim peste ani, cand vom fi “senile, si nu ne vom aduce aminte ca am fost prietene, si ne vom putea reimprieteni”!

Imagine

Publicitate

~ de Ada pe februarie 2, 2014.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: