„Life goes on”

Nu, viata nu merge inainte. Vorbesti ca si cum viata ar fi o forta nemarginita care te trage dupa ea, impotriva vointei tale, si ti-ar da de mancare, ti-ar mobiliza picioarele, ti-ar umple plamanii de oxigen. Nu, nu viata merge inainte, ci tu! Tu alegi sa iti depasesti fricile, dezamagirile, lacrimile, amintirile mult prea grele si cenusii. Tu alegi sa-ti continui drumul, tinand de mana sperante anemice. Tu alegi sa cauti nu un soare, ci macar o lumanare care sa-ti incalzeasca sufletul.

 

Desi pare foarte optimista aceasta idee cum ca viata merge inainte, este teribil de trista. Arata ca tu nu ai mai avea forta interioara sa mai alergi vreodata catre bucurie, ca tu nu ai mai avea incredere  nu doar in oameni, ci si in tine. Ca si cum ai fi o papusa, agatata de franghiile durerii si viata te duce fara destinatie, te duce ca asa trebuie.

 

Nu, omuletule, nu lasa viata sa mearga inainte, mergi tu inainte! Cauta in tine speranta, credinta, dorinta de a continua drumul si de a gasi in cale zmeurica si flori de tei, dar si curajul de a trece peste buruieni. Si nu uita ca tu dai viata, nu ea pe tine… 

 

Image

 

Fotografie realizata de M.M. Soul Photography

https://www.facebook.com/MMSoulPhotography?fref=ts

Publicitate

~ de Ada pe decembrie 9, 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: