Cealalta fata

Te rog, inchide ochii, lasa-ti genele sa-ti acopere necazurile. Doar un moment, uita de frunza apasatoare care zguduie pamantul, uita de fluturii care dau disperati din aripi ca sa nu moara. Intoarce capul de la pasarea care se zbate pentru o firimitura de caldura. Sterge-ti lacrima ce-ti inunda ochiul cand zaresti copilul cu mana intinsa dupa viata. Uita de oamenii flamanzi dupa vise, uita, macar pentru un moment, de mocirla efemeritatii in care te afunzi.

 

Apoi, aseaza-ti pleoapele peste sufletul meu. Priveste-ma. Simte-ma. Si adu-ti aminte ca frunza cazatoare da nastere la o primavara tandra, ca fluturii isi croiesc drumul printre flori zambitoare. Indreapta-ti capul catre pasarea care tocmai isi imparte firimitura de covrig cald cu puiul ei. Lasa sa-ti cada lacrima emotiei care te umple cand iti arat o fotografie cu noi doi, pe vremea cand eram copii. Adu-ti aminte de oamenii care isi incep rugaciunile cu un “Multumesc!” plin de fericire, adu-ti aminte, macar pentru un moment, ca timpul trece doar pentru ca noi sa apucam sa traim si mai frumos, si mai fericiti, iubindu-ne si mai mult.

 

Acum, deschide ochii, copilule. Nu mai fii descumpanit. Sunt aici, iti dau nu doar sufletul meu si mintea mea, ci ochii mei, sa vezi cat de frumoasa-i viata atunci cand iubesti asa cum te iubesc eu.

 

Imagine

Fotografie realizata de M.M. Soul Photography

https://www.facebook.com/MMSoulPhotography?fref=ts

Publicitate

~ de Ada pe iunie 29, 2013.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: