Doctor M.

Ma doare in gat. Am luat acum un strepsils. Dar nu cred ca ma ajuta prea mult. O respiratie mentolata nu vindeca o durere launtrica.

 

Nu, nu sunt gripata. Probabil ca daca as fi fost gripata, n-as mai fi avut puterea sa te strig ca sa poti veni sa ma consulti. Pentru ca desi stiu ce face fiecare medicament, nici unul nu-mi ia boala, doar tu stii sa faci asta.

 

Mangaierea ta are moliciunea unei paturi multicolore. Sarutul tau are aroma unui ceai de musetel. Sentimentele tale nu au gustul amarui al unor medicamente, dar au actiunea acestora. Si uite asa ma vindeci. Ma vindeci de dureri in gat, de dureri in suflet. Ma vindeci de dorul de mare, de dorinta de a ma arunca in zapada. Ma vindeci de nesomn. Ma vindeci de mine, domnule doctor M.

 

P.S. Nu accepti nici bani pentru consultatie, nici cadouri. Un sarut cald primesti ?


Publicitate

~ de Ada pe decembrie 21, 2010.

14 răspunsuri to “Doctor M.”

 1. Cu mâna pe suflet, îţi spun că aş simţi zilnic o stare febrilă…cred că mi s-ar trage de la a fi îndrăgostită; mi-ar arde ochii şi frisoane aş simţi în tot corpul…şi stări de convulsii…şi…şi…nu cred că m-aş vindeca prea grabnic. Dar ştiu care ar fi medicamentaţia…

 2. Care ? : )

 3. Intodeauna, omul drag a constituit leacul tuturor suferinţelor ! Cântăreţul de folclor autentic dă ca leac „cetera şi omul drag”. Sper că acest remediu îl vei putea aplica şi tu cu succes!

 4. O, Ada…cred că o ştii prea bine. Zic…

 5. Da, o stiu. Dar imi place sa te aud. Si stiu ca-ti umple sufletul de speranta cand o zici.

 6. Molipsi-s-ar toţi de dragoste! Urarea mea. Medicamentaţia mi-e cam peste mână să o divulg…nu de alta, dar se aplică fiecărui caz în particular. Confidenţa medic-pacient. Istoricul bolii…şamd..şamd… Să mă interneze în inima lui, de unde să nu pot scăpa; maladia ar fi incurabilă… Cam aşa.

 7. Ah, ce-mi place cand vorbesti asa! : )

 8. Un mic cadou, asa, timid de Craciun gasesti pentru tine pe pagina mea :) >:D< Take care :*

 9. Scumpa mea prietenuţă, ţi-am făcut o urare la mine pe blog…o să îţi scriu aici ceva ce, cu siguranţă îţi va plăcea…Fi-ţi-ar iarna dragoste năvalnică…şi toate iernile de mai apoi. Să-ţi fie viaţa iubire, Ada!
  Crăciun fericit!

 10. Frumoasă mai e dragostea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: