Scrisoare catre nimeni

Nu te stiu. Nu-mi amintesc sa te fi stiut vreodata. Nu vreau sa-mi amintesc ca te-as putea sti. E de ajuns sa stiu ca parul ti se incurca in mainile lui, iar ca buclele tale descriu cercuri aproape perfecte. E de ajuns sa stiu ca ai pus stapanire pe scaunul din dreapta, si poate si pe el. Dar fii fara grija. Te va lasa balta si pe tine exact atunci cand vei avea mai mare nevoie de el. Vei fi inca una din cele pe care le-a iubit si de care se va fi saturat. La urma urmei, nu iubeste femeile. Tu de ce ai iubi misoginii ?

Nu, chiar nu te stiu. Dar daca m-as intalni cu tine prin preajma lui, te-as recunoaste. Cu siguranta, ai privirea unei eroine, care a cucerit mari si tari, care a castigat un razboi, si care, in ultima instanta, se rasfata cu matasuri intr-un alcov, asigurate de munca lui. Cu siguranta, esti una dintre acele femei independente, sigure pe ele. Ai aerul unui Givenchi. Plus culoarea rochiei Lanvin. Da, probabil ca esti si frumoasa.  Doar esti… cealalta.

Insa, nu vreau sa te stiu. La ce bun ? Oricum ea va fi cu mult deasupra ta. Intotdeauna. Oricum, un parfum scump te face sa fii eleganta doar la exterior. Oricum, culoarea unei rochii nu poate concura cu aceea a unui suflet. Si oricum, ea iti da clasa. Pentru ca ea mi-a dat mie viata.

Cu drag si cu speranta ca nu te voi intalni vreodata.

Publicitate

~ de Ada pe martie 31, 2010.

18 răspunsuri to “Scrisoare catre nimeni”

 1. La tine cat timp a trecut?
  La mine…aaa…vreo 20 de ani!? Am si uitat.

 2. Imi place cum ai incheiat aceasta scrisoare:
  „Cu drag si cu speranta ca nu te voi intalni vreodata”
  Te sustin moral!

 3. I feel guilty!

 4. Am înţeles eu oare bine? Cred că da…Dar dacă am înţeles, este tragic ceea ce se întâmplă!
  Sunt alături de tine! Aşa ceva nu pot comenta! E peste puterea mea!

 5. Ca să te fac să zâmbeşti… Givenchy nu se potriveşte oricui…trebuie să ştii să îl porţi! Nu doar să îl pulverizezi!
  Bine…eu vorbesc de unul dintre numeroasele parfumuri ale casei…dar în principiu…e asociat cu ceva anume!

 6. Serios…lasa lucrurile sa curga

 7. intotdeauna cealalta pastreaza un aer proaspat dar negresit tu vei pastra fiorul primei iubiri! Si daca el nu iubeste femeia, tu de ce ai iubi un misogin???

 8. Vezi că cineva ar putea crede că de tine era vorba. Sau poate s-a referit la modul general al „prezentării lucrurilor”!

 9. Da, Camelia. Dar mi-e greu sa spun despre cine este vorba. Cred ca penultima fraza a spus-o mai bine si mai usor decat puteam eu s-o spun.

  Orry.. nu eu sunt cea inselata.

 10. Înseamnă că nu s-a citit cu atenţie! Era limpede precum cristalul. Dureros pentru tine…nici nu vreau să mă gândesc! Cu copii adulţi…sau aproape adulţi să te laşi cuprins de hormonii toamnei indiene…că vara indiană ţi s-a cam dus…este INTOLERABIL!

 11. frumos scris si cu suflet… o pagina nu cea mai frumoasa din viata dar oricum…)))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: