Mesaj

E vorba de omenie. De suflete adevarate. De minti agere si inteligente.  E vorba de un om, de un geniu, de melodiile sale. E vorba de noi. E vorba de lucrurile care ne unesc.

Se spune ca un mar stricat intre altele bune, le strica si pe acestea. Eu sunt convinsa ca, de data aceasta, cele bune le vor vindeca pe cele stricate. Sau, cel putin, le vor arata ca se poate si altfel. Priviti! Amintiti-va! Si… iubiti!

Haideti sa fim oameni, inainte de toate. Nu traiti degeaba. Cineva ne-a creat cu un scop. Iar acesta este de a ne uni. Atat de sincer si atat de frumos cum s-au unit oamenii din video.


Publicitate

~ de Ada pe septembrie 13, 2009.

2 răspunsuri to “Mesaj”

  1. Ada, Atata bunatate, intelegere, asa un indemn la o coexistenta in armonie emana postarea ta, incat m-ai impresionat pana la lacrimi. Daca numai un sfert din populatia planetei ar gandi ca tine, cu siguranta nu ar mai fi acte de violenta, atentate, razboaie! Frumos !! Felicitari!!

  2. Multumesc Aurora!

    Sper sa pot transmite acest mesaj multor persoane si sa ofer o alta viziune asupra vietii. Pentru ca nu e totul chiar asa de intunecat si urat…

    Iti multumesc ca ai inteles mesajul!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat: